Haagse vastgoedkoning Gerard Stevers overleden

Haagse vastgoedmagnaat Gerard Stevers van de Geste Groep is dinsdagochtend overleden. Gerard Stevers, die ook wel de Vastgoedkoning van Den Haag werd genoemd, is 60 jaar oud geworden.

De vastgoedbaas bezat duizenden huizen in Den Haag en was betrokken bij verschillende grote projecten, zoals winkelgebied Haagsche Bluf en de Baljurk bij de Kettingstraat. Het hoofdkantoor van de Geste Groep zit niet in Den Haag, maar in Rijswijk.

In de Stationsbuurt realiseerde de Geste Groep verschillende woningprojecten, zoals het studentencompex met winkelruimte op de hoek van de Stationsweg en de Van der Duynstraat. Tegenover station Holland Spoor is het nieuwbouwproject Stationsweg 136-142 momenteel in aanbouw (900 m² horeca met daarboven appartementen). Stevers kocht in deze buurt ook het voormalige kleine belastingkantoor (links tegenover het station) om te herontwikkelen. Daar is het echter tot op heden niet van gekomen.

Gerard Stevers was al een tijd ernstig ziek. Het is nog niet duidelijk wanneer de uitvaart is van de bekende Haagse vastgoedbaas.



Reacties


Laatste nieuws