Tjarko Edzes nieuwe regiomanager Bouwinvest

Bouwinvest heeft een nieuw regiomanager Azië/Pacific: de 42-jarige Tjarko Edzes. Edzes is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor niet-beursgenoteerd vastgoed in de regio Azië/Pacific. De doelstelling die Edzes meekrijgt de komende jaren is om de investeringen in deze regio te verdubbelen naar 20% van de totale internationale portefeuille van 2,1 miljard euro.

Edzes heeft ruim 17 jaar ervaring in de internationale vastgoedbeleggingsbranche en was eerder werkzaam bij CBRE Global Multi Manager als Head transactions for Continental Europe, ING REIM en Unibail-Rodamco.

Investeringen
Recente investeringen van Bouwinvest in de nieuwe regio van Edzes zijn onder meer logistiek vastgoed in Japan en Australië en woningen in China. De investeringen vinden plaats met verschillende structuren, zoals beleggingsfondsen, co-investments en joint ventures.

Groeistrategie
De business unit International Investments is verantwoordelijk voor de huidige 2,1 miljard euro internationale vastgoedinvesteringen voor bpfBOUW. De portefeuille is opgebouwd uit zowel beursgenoteerd als niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen in Europa, de Verenigde Staten en Azië/Pacific. Voor de Internationale Investeringen heeft Bouwinvest een netto groeistrategie richting 2,5 miljard euro de komende twee jaar.

 



Reacties


Laatste nieuws