Vivare voegt zes kantoren samen tot één

Woningcorporatie Stichting Vivare heeft het huurcontract getekend met Credit Suisse voor een kantoorruimte inclusief parkeerplaatsen aan de Meander 825 in Arnhem. Het kantoor is ongeveer 3000 m² (plus 700 m2 tijdelijke ruimte) en gaat vanaf half 2015 fungeren als hoofdkantoor voor alle medewerkers van Vivare.

Het nieuwe kantoor van Vivare is gevestigd in het Focus Building, gelegen op Businesspark IJsseloord 2. De totale ruimte voor de verhuur van de vijf etages tellende Focus Building bedraagt 13.500 m2 en Vivare gaat hiervan binnenkort ruim 3000 m2 in gebruik nemen.

Zes kantoorpanden leeg
Vivare werkt momenteel vanuit zes vestigingen, Velp, Renkum, Duiven, Elst en twee in Arnhem. Deze zes huidige kantoren zullen op termijn sluiten, zodat alle medewerkers werkzaam zijn vanuit één kantoor, het pand aan de Meander 825 in Arnhem. De verhuizing van Vivare gaat gefaseerd verlopen. Alle leegkomende panden worden ter beschikking gesteld voor de verhuur/verkoop.

Ondersteuning
Bij het tot stand komen van de huurovereenkomst werden de belangen van Credit Suisse behartigd door BENK. Vastgoed. Het Asset Management is verzorgd door Colliers. Vastgoedadviseur JLL heeft Vivare ondersteund bij het zoekproces naar een nieuw kantoorpand.

 



Reacties


Laatste nieuws