Start bouw appartementencomplex Breda

Deze maand zal met van de bouw van een appartementencomplex met 69 vrijesectorhuurwoningen in de woonwijk IJpelaar in Breda-Zuidoost worden aangevangen.

De 69 appartementen zijn gekocht door Amvest Investment Management namens Aegon. Aegon neemt de woningen in haar beleggingsportefeuille op. Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV zal uitvoerend aannemer zijn van het project.

Het appartementencomplex is gesitueerd in het groene IJpelaar Park naast het nieuwe zorgcentrum De IJpelaar. Het zorgcentrum heeft gemeenschappelijke voorzieningen zoals een restaurant, dagopvang, winkels, fitnessruimte, kapsalon, huisarts en fysiotherapie. De mooie locatie en de aanvullende voorzieningen in het naastgelegen zorgcentrum maken wonen in dit complex aantrekkelijk voor ouderen.

De 69 appartementen zijn verdeeld over 6 bouwlagen. Onder het complex komt een parkeergarage met 25 plaatsen en extra parkeerplekken op maaiveld. Het gebouw maakt deel uit van een serie van vijf nieuwe woongebouwen, waarvan enkele reeds zijn voltooid. Naar verwachting vindt oplevering plaats in december 2015.



Reacties


Laatste nieuws