Building Business wordt WoningmarktNL

Anderhalf jaar geleden maakte Building Business, hét platform voor de woningmarkt, de sprong van papier naar online. En dat waardeerden onze lezers, bleek uit de overweldigend positieve reacties toen en uit het enorme lezersbereik nu. Building Business staat opnieuw op het punt een sprong voorwaarts te maken. 

Duizenden professionals in de woningmarkt vinden dagelijks al hun weg naar ons. Maar onze ambitie is om werkelijk iederéén die werkt in de woningmarkt te bereiken.  

* Daarom gaat Building Business haar naam veranderen! *

Het wordt een naam die de lading van onze content beter dekt. Een naam die makkelijker opduikt in google searches, een naam die onze missie onderstreept. En een naam die de lezer in één klap helderheid verschaft over ons redactionele profiel.

* Voortaan gaan wij verder onder de naam WoningmarktNL *

Logisch toch? Middels de website www.WoningmarktNL.com belichten wij alle facetten van de woningmarkt. Denk hierbij aan: volkshuisvesting, woningbouw, onderhoud en renovatie, transformatie, duurzaamheid, huur- en koopmarkten, projectontwikkeling en nog veel meer!

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe look en feel. Speciaal voor u hebben wij onze nieuwsbrief geüpgraded met een frisse uitstraling.

* Nieuw jasje, zelfde kwaliteit *

De redactie gaat intussen door met het leveren van dezelfde kwaliteit als u gewend bent van Building Business. WoningmarktNL blijft dan ook powered by Building Business.

Binnenkort bij u in de mailbox: WoningmarktNL - hét platform voor de woningmarktprofessional!

Vriendelijke groet, 

Het team van

www.woningmarktNL.com



Reacties


Laatste nieuws