Woningmaatschap VSN koopt woningen van Amvest

Woningfondsaanbieder Vastgoed Syndicering Nederland N.V. heeft 114 woningen in Waddinxveen en Hoofddorp gekocht voor een reeds succesvol geplaatste woningmaatschap. In Hoofddorp betreft het 37 eengezinswoningen (bouwjaar 1988) met een jaarhuur van circa 336.000 euro. In Waddinxveen gaat het om 77 eengezinswoningen (bouwjaar 1997) met een jaarhuur van circa 770.000 euro.

“Er is veel belangstelling van vermogende particulieren om in woningmaatschappen te participeren”, aldus Edwin Verkaik van Vastgoed Syndicering Nederland N.V. Vermogende particulieren krijgen hierdoor de mogelijkheid om als participant en belegger deel te nemen in het eigendom, de exploitatie en de verkoopopbrengst.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “De afgelopen jaren hebben de Nederlandse woningfondsenbouwers weinig geïnvesteerd op de woningbeleggingsmarkt. Wij zien het als een positieve ontwikkeling dat deze groep van kopers nu ook de kansen ziet die de huidige markt biedt.”

Verkoper is Amvest Investment Management namens het Amvest Residential Dynamic Fund. Capital Value begeleidde Amvest bij de transactie. 



Reacties


Laatste nieuws