Ontwikkelaar Bouwhuis Groep bouw 17 appartementen in Apeldoorn volgens nieuw woonconcept

In het voormalige kinderziekenhuis Huize Mary en ROC kantoor in Apeldoorn gaat de Bouwhuis Groep 17 appartementen ontwikkelen. Het nieuwe woonconcept Edelwonen beantwoordt aan de behoeften van deze tijd.

Het project is toepasselijk ‘De Smaragd’ genaamd. Het wordt gerealiseerd in een voormalige kinderziekenhuis en ROC kantoor. De locatie ligt op vlakbij Paleis Het Loo.

Voorzieningen

Voor de bewoners van het complex worden diverse gemeenschappelijke voorzieningen gerealiseerd. Daarmee wordt aandacht besteed aan ontspanning, gezondheid en sociale aspecten. Ook aan het wooncomfort is gedacht. De woonruimte is van alle gemakken voorzien.

Met het woonconcept Edelwonen probeert de Bouwhuis Groep een antwoord te geven op de woonbehoefte van deze tijd. De woningen zijn kleinschalig van opzet, waarbij kostenbewustzijn, veiligheid en een sociale omgeving de boventoon hebben gevoerd.

Prettig

Er zijn diverse faciliteiten voorhanden zoals gemeenschappelijk verblijfsruimten, sport- en wellnessruimtes, sauna, zonnestudio, poolbiljart, etc. Ruime parkeerplaatsen en een grote gemeenschappelijke en besloten tuin moeten zorgen voor prettige leefomgeving. 



Reacties


Laatste nieuws