Woningcorporatie Ymere en Master City Developer sluiten partnerschap

Woningcorporatie Ymere gaat samen met de Master City Developer opleiding (MCD) samenwerken. Met dit partnerschap willen de twee partijen meerwaarde creëren op het gebied projecten (Ymere) vernieuwing van het onderwijs (MCD).

Met de overeenkomst die gesloten is die beogen Ymere en MCD kennis uit te wisselen. Heen en weer moet de academische en praktische kennis er toe bijdragen dat er meerwaarde gecreëerd wordt. Viviane Regout (Directeur Investeren en Ontwikkelen bij Ymere) en Geurt van Randeraat (Directeur Master City Developer) ondertekenden het partnerschap.

Strategisch

Voor MCD betekent het dat ze gebruik kunnen maken van de strategische kennis die Ymere in huis heeft op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. MCD heeft de ambitie om een aantal partnerships aan te gaan met toonaangevende partijen uit de praktijk van stedelijke gebiedsontwikkeling. Ze willen daarmee de kennis over dit onderwerp verbreden en het onderwijs ermee vernieuwen.

De overeenkomst behelst een partnershap van 3 jaar. Beiden partijen verwachten hun leidende rol in kennisvorming over gebiedsontwikkeling verder te versterken.



Reacties


Laatste nieuws